Посадъчен материал

биологичен посадъчен материал

“Комосс” е специализирана компания за производство на екологичен посадъчен материал от разнообразни овощни култури. Селектирали сме за Вас първокласен конвенционален посадъчен материал от бадеми, лози, ябълки, лешници, вишни, круши, кайсии, горски плодове, сливи, праскови, ягоди, череши и други. При нас ще откриете десетки сортове с различни характеристики и срокове на зреене.

Също така предлагаме и разсад на билки и подправки в саксиики.

биологичен посадъчен материал

Какво представлява екологичното земеделие

Това е система за производство на храни и управление на земеделието, която съчетава най-добрите практики по опазване на околната среда и животинските видове, стандарти за производство на продукти чрез използването на естествени процеси и вещества, както и поддръжка на високо екологичното разнообразие и опазване на природните ресурси.

Екологичен посадъчен материал от доказан производител

Компанията е сертифицирана за производство и продажба на екологичен посадъчен материал и е регистрирана в Българската агенция по безопасност на храните, като спазва стриктно всички международни изисквания и регламенти. Стремим се към обогатяване на сортовия и видовия състав на нашия посадъчен материал и изследваме новите тенденции и иновативни методи в сферата. Разработваме технологии за размножаване по метода „ин витро“ на растителни видове и бързорастящи дървета, като така създаваме елитни сортове с първокласни характеристики, които минават стриктна селекция и контрол преди да бъдат предложени на пазара.